Airco laten onderhouden Deventer Airconditioning

Met Van Leeuwen Airconditioning, airco laten onderhouden in Deventer! Allemaal dankzij onze jarenlange ervaring en gebruik van de beste apparatuur, waardoor we uw airco onderhoud op een professionele en veilige manier kunnen uitvoeren. Ook zijn we volledig in orde met de benodigde certificeringen. Dit betekent dat we praktische en effectieve oplossingen hebben om uw airco weer in optimale conditie te brengen. En niet te vergeten, het onderhoud van uw airco is noodzakelijk voor een lange en gezonde levensduur. Schakel ons daarom vandaag nog in voor vakkundig airco onderhoud in Deventer. 

Offerte aanvragen

airco laten onderhoud Deventer

Professioneel airco onderhoud in Deventer - airco laten onderhoud Deventer

Na het maken van een afspraak komen we bij u langs in Deventer en bieden een A tot Z diagnose aan uw gehele airco systeem. Op deze manier kunnen we bestaande problemen en storingen opsporen, maar ook efficiënt verhelpen. Het binnenwerk van uw airco ondergaat namelijk met de tijd veel slijtage. Daarom wordt onderhoud noodzakelijk voor een optimale werking en een langere levensduur. Maar maakt u zich geen zorgen! Van Leeuwen Airconditioning heeft dat voor u geregeld. 

Ons professioneel airco onderhoud bestaat uit:

  • Controleren van de gasdruk;
  • Lekkages repareren;
  • Wassen van vervuilde filters;
  • Reinigen van buitenunit;
  • Repareren van defecte leidingen en bedrading;  
  • Koelmiddel bijvullen.

Airco onderhoud hangt volledig af van uw gebruik. Bijv. als u een regelmatige gebruiker bent, dan is onderhoud na 1 jaar nodig. Anders na 2 jaar. 

Gecertificeerd airco onderhouden in Deventer

Bij Van Leeuwen Airconditioning werken we professioneel, veilig en volgens de regels. We zijn immers een STEK-erkende installateur. Ook beschikken we over de benodigde certificering voor F-gas. 

Airco laten onderhouden in Deventer? Bel ons vandaag! 

Heeft u interesse in onze airco onderhoudsdiensten? Heeft u een offerte nodig? Of wilt u meer informatie over ons? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

Offerte aanvragen

airco laten onderhouden Deventer width=

Vragen? Stuur een bericht

Wij werken met

Van Leeuwen Aircondintioning

specialisten in Koeltechniek, installeren van airconditioning voor particuliere of zakelijke klanten.