Airco installeren Zuthpen Airconditioning

Airco installeren Zutphen? Uw vertrouwde partner voor airco installeren in Zutphen! Van Leeuwen Airconditioning is een specialist die gebruik maakt van jarenlange ervaring in airco installaties voor particulier en bedrijfspand. Dit maakt ons tot een toonaangevende professional, die alle airco installaties van uw keuze in diverse oplossingen uitvoert. Niet te vergeten, onze airco installatie wordt ondersteund met de nodige certificering. 

Het uiteindelijke doel is om de zomers voor iedereen gemakkelijk en comfortabel te maken. Aangezien de meerderheid van de bevolking graag binnenblijft tijdens dit seizoen, is het herstellen van een koel en verfrissend binnenklimaat onze specialiteit. 

Offerte aanvragen

airco installeren Zutphen

Airco levering en installatie in Zutphen - airco installeren Zutphen

Bent u op zoek naar de installatie van een nieuwe airco? Heeft u een bepaald budget? Maakt u zich geen zorgen! We kunnen u de beste airco-optie adviseren, die aan uw eisen voldoet. Hiervoor hebben we een eigen webshop waar airco's van verschillende merken verkrijgbaar zijn, waaronder: Daikin, Mitsubishi, LG en Tosot. Hoewel, de uiteindelijke keuze is aan u, maar we raden Daikin aan onze klanten aan, omdat we de innerlijke machines ervan begrijpen. Tot slot wordt uw nieuwe airco veilig en vertrouwd bij u thuis afgeleverd. Wacht, hier eindigt het niet.

Onze deskundige installateurs beginnen meteen met de installatie. Als u een oude airco heeft, wordt die eerst verwijderd. Dan beginnen we met de voorbereiding van de muur door schroeven te boren, en tenslotte wordt uw nieuwe airco veilig aan de muur bevestigd. De buitenunit wordt veilig aan het buitendak bevestigd. Alle draden en leidingen worden efficiënt aangesloten voor een optimale werking. 

Om te besluiten, we ontlasten u volledig. 

Gecertificeerd airco installateur in Zutphen - airco installeren Zutphen

Van Leeuwen Airconditioning is een STEK-erkend installateur en tevens zijn we F-gas gecertificeerd. Onze gehele werkwijze is dus professioneel, veilig en volgens de regels. 

Neem contact met ons op! 

Geïnteresseerd in onze airco installatie diensten, zoals onderhoud? Een offerte nodig? Of misschien advies voor uw nieuwe airco? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

Offerte aanvragen

airco installeren Zutphen

Vragen? Stuur een bericht

Wij werken met

Van Leeuwen Aircondintioning

specialisten in Koeltechniek, installeren van airconditioning voor particuliere of zakelijke klanten.