Airco installeren Hilversum Airconditioning

Airco installeren Hilversum? Uw indoor cooling wellness is een realiteit in Hilversum! Dankzij Airco installatie door Van Leeuwen Airconditioning! Wilt u weten waarom we bijzonder zijn? We zijn al vele jaren werkzaam als deskundig airco installateur. Daarom begrijpen we hoe we uw airco installatie op een professionele en veilige manier kunnen uitvoeren, waarbij we voldoen aan de benodigde certificeringen. Dit maakt ons een toonaangevende specialist voor alle uw airco installaties in diverse oplossingen. Het uiteindelijke doel is om de zomers voor iedereen in Hilversum goed door te komen. Schakel ons daarom vandaag nog in voor uw nieuwe airco installeren Hilversum. Geen wens gaat ons te ver!

Offerte aanvragen

airco installeren Hilversum

Airco installeren Hilversum

Als u kiest voor Van Leeuwen Airconditioning, wordt u van begin tot eind geholpen. Hieronder leest u hoe:

Airco kopen: Bent u op zoek naar een nieuwe airco voor uw woning of kantoor? Heeft u een specifiek budget met gewenste eisen? We adviseren u graag welke airco u het beste kunt aanschaffen. Uiteraard kunnen we u helpen bij het bepalen van de beste optie. We raden onze klanten echter altijd Daikin aan, omdat we de machinale inzichten van deze airco kennen. De eindbeslissing is zeker aan uw. Na aankoop leveren we uw nieuwe airco veilig bij u thuis in Hilversum af. Ja, we zorgen ook voor de installatie bij u ter plaatse. We kunnen ook het airco onderhoud verzorgen.

Professionele airco installeren: Het installatieproces begint met de inspectie van uw leefruimte. De reden hiervoor is om alles van tevoren duidelijk te maken, bijvoorbeeld het verwijderen van een oude airco of andere muurbarrières. De muur wordt dan voorbereid door het boren van schroeven, en tenslotte wordt uw nieuwe airco veilig aan de muur bevestigd. De buitenunit wordt met een montagebeugel aan het buitendak bevestigd. Alle draden en leidingen worden optimaal aangesloten voor een nauwkeurige werking, en duurzaam gebruik.  

Gecertificeerde airco installeren Hilversum

Van Leeuwen Airconditioning is een STEK-erkend installateur, en is tevens een F-gas gecertificeerd bedrijf. Onze gehele werkwijze is dan ook professioneel, veilig en volgens de regels van de Nederlandse regelgeving. 

Neem contact met ons op! 

Benieuwd naar airco installeren Hilversum? Ter referentie kunt u onze portfolio van projecten bekijken. Mocht u toch nog hulp nodig hebben, neem dan vandaag nog contact met ons op! 

Offerte aanvragen

airco installeren Hilversum

Vragen? Stuur een bericht

Wij werken met

Van Leeuwen Aircondintioning

specialisten in Koeltechniek, installeren van airconditioning voor particuliere of zakelijke klanten.