Airco installeren Epe Airconditioning

Airco installatie Epe? Uw vertrouwde partner voor airco installatie in Epe! Van Leeuwen Airconditioning is een expert, met jarenlange ervaring in het installeren van airco's voor particulieren en bedrijven. We voeren uw airco installaties en onderhoud dan ook op een professionele en veilige manier uit, waarbij we voldoen aan alle certificeringen. Het uiteindelijke doel is om de zomers voor iedereen gemakkelijk en comfortabel te maken, en tegelijkertijd een koel en verfrissend klimaat voor binnen te herstellen. Geen wens is ons te groot! Dus schakel ons vandaag nog in, dan bespreken we samen hoe we verkoeling in uw pand kunnen brengen. 

Offerte aanvragen

airco installeren Epe

Airco onderhoud Epe 

Bent u op zoek naar een nieuwe airco, die betrouwbaar en efficiënt is? Heeft u een bepaald budget? Bij Van Leeuwen Airconditioning helpen we u met een nieuwe airco. De merken zijn onder andere: Daikin, Mitsubishi, LG en Tosot. Uiteraard kunnen we u helpen de juiste keuze te maken aan de hand van uw wensen. Als u ons vraagt welk merk te kiezen, raden we altijd Daikin aan onze klanten aan. Daar we de machinale inzichten van deze airco kennen. De uiteindelijke keuze is aan uw. Na succesvolle aankoop, wordt uw nieuwe airco veilig en accuraat bij u thuis afgeleverd. Ja, we zorgen ook voor de installatie. Indien u interesse heeft, kunnen we ook de airco's onderhouden.

Professionele airco installatie in Epe - airco installeren Epe

De installatie bij Van Leeuwen Airconditioning, begint met de inspectie van uw leefruimte. Dit wordt gedaan om alles vooraf in orde te maken, bijvoorbeeld als u oude airco heeft, wordt deze verwijderd. Tenslotte wordt de muur voorbereid door het boren van schroeven en wordt uw nieuwe airco gemonteerd. De buitenunit wordt veilig op het buitendak bevestigd. De draden en leidingen worden vakkundig aangesloten voor een optimale werking. Voor meer informatie kunt u terecht op onze projectpagina. 

Gecertificeerde airco installatie in Epe

Van Leeuwen Airconditioning is een STEK-erkende installateur, die tevens in het bezit is van een F-gas certificering. Dit betekent dat we professioneel, veilig en volgens de veiligheidsvoorschriften van de Nederlandse overheid werken. 

Klaar voor airco installatie!

Heeft u interesse in onze airco installatie diensten in Epe? Of heeft u een offerte nodig? Schakel ons direct in! 

Offerte aanvragen

airco installeren Epe

Vragen? Stuur een bericht

Wij werken met

Van Leeuwen Aircondintioning

specialisten in Koeltechniek, installeren van airconditioning voor particuliere of zakelijke klanten.