Airco installeren Arnhem Airconditioning

Airco installeren Arnhem? Van Leeuwen Airconditioning is uw vertrouwde airco installateur in Arnhem, die uw zomers omtovert met een koel en comfortabel binnenklimaat. Ja, u hoort het goed. We voeren uw airco installatie op professionele wijze uit, waarbij we uw wensen realiseren en voldoen aan alle veiligheidscertificeringen. Tevredenheid is dus altijd gegarandeerd wanneer u kiest voor Van Leeuwen Airconditioning als uw airco installateur in Arnhem. Kijk voor meer informatie op onze projectpagina. 

Offerte aanvragen

airco installeren Arnhem

Airco kopen en installeren in Arnhem - airco installeren Arnhem

Wilt u een nieuwe airco voor uw woning of kantoor? Heeft u een specifiek budget voor uw wensen? Bij Van Leeuwen Airconditioning hebben u helpen aan een nieuwe airco. De merken zijn onder andere: Daikin, Mitsubishi, LG en Tosot. We kunnen u zeker helpen bij het kiezen van de juiste optie, maar we adviseren onze klanten altijd voor het merk Daikin, omdat we het machinepark van dit bedrijf goed kennen. De uiteindelijke keuze is natuurlijk aan u. Na aankoop wordt uw nieuwe airco veilig bij u thuis afgeleverd. Het eindigt hier niet! 

In de volgende fase begint de installatie, en doen we een inspectie van uw leefruimte. Dit wordt gedaan om alles vooraf in orde te maken, bijv. als u een oude airco heeft, wordt deze verwijderd. Vervolgens wordt de muur voorbereid door het boren van schroeven, en uiteindelijk wordt uw nieuwe airco veilig aan de muur bevestigd. Ondertussen wordt de buitenunit met een beugel aan het buitendak bevestigd. Tenslotte worden de draden en leidingen aangesloten voor een optimale werking.  

Gecertificeerd airco installateur in Arnhem - airco installeren Arhnem

Van Leeuwen Airconditioning is een STEK-erkende installateur, en heeft een certificering van F-gas. Dit betekent, dat onze gehele werkwijze professioneel, veilig en volgens de veiligheidsregels is. 

Bel ons onmiddellijk!

Geïnteresseerd in onze airco installatie Arnhem? Wilt u een offerte? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Van Leeuwen Airconditioning staat voor u klaar om u volledig van dienst te zijn. 

Offerte aanvragen

airco installeren Arnhem

Vragen? Stuur een bericht

Wij werken met