Airco installeren Apeldoorn Airconditioning

Airco installeren Apeldoorn? Transformeer uw zomers met de specialiteit van onze airconditioning installatie in Apeldoorn! Van Leeuwen Airconditioning is een specialist met jarenlange ervaring in airco installaties en onderhoud voor particulieren en bedrijven. Dit maakt ons een toonaangevende expert, die alle airco installaties op een professionele en veilige manier uitvoert. Ook we zijn gecertificeerd met de Nederlandse veiligheidsvoorschriften. Schakel dus vandaag nog onze installateur in voor het transformeren van uw binnenklimaat met koele, verfrissende en aangename lucht. 

Airconditioning onderhoud in Apeldoorn - Airco installeren Apeldoorn

Bent u op zoek naar het onderhoud van een nieuwe airco? Heeft u een specifieke budget range? We doen onderhoud aan verschilde soort airco's waar u verschillende soorten airco's kunt vinden. De merken zijn onder andere: Daikin, Mitsubishi, LG en Tosot.
Natuurlijk kunnen we u helpen bij het kiezen van de beste optie volgens uw budget en wensen. Persoonlijk raden we Daikin aan onze klanten aan omdat we hun machinepark kennen. Maar de eindbeslissing is absoluut aan u. Na aankoop wordt uw nieuwe airconditioner veilig en betrouwbaar bij u thuis geleverd. Ja, we zullen het ook installeren. 

Offerte aanvragen

airco installeren Apeldoorn

Professionele airco installatie in Apeldoorn - airco installeren Apeldoorn

Alles begint met een inspectie van uw leefruimte waar de airco geïnstalleerd moet worden. Dit wordt gedaan om alles van tevoren op te ruimen, bijvoorbeeld als u oude airco heeft, die wordt verwijderd. Tenslotte wordt de muur voorbereid door schroeven te boren, en wordt uw nieuwe airco gemonteerd. De buitenunit wordt veilig op het buitendak bevestigd. De draden en leidingen worden vakkundig aangesloten voor een optimale werking. 

Gecertificeerd airconditioning installateur in Apeldoorn - airco installeren Apeldoorn

Bij Van Leeuwen Airconditioning zijn onze gehele werknormen professioneel, veilig en volgens de regels. We zijn immers een STEK-erkende installateur. Ook beschikken we over de benodigde certificering voor F-gas. 

Neem vandaag nog contact op 

Benieuwd naar onze airco installatie in Apeldoorn? Of wilt u misschien een offerte? Of zelfs advies over een nieuwe airco unit? Of onderhoud van uw airco? Neem dan vandaag nog zonder aarzelen contact met ons op! 

Offerte aanvragen

airco installeren Apeldoorn

Vragen? Stuur een bericht

Wij werken met

Van Leeuwen Aircondintioning

specialisten in Koeltechniek, installeren van airconditioning voor particuliere of zakelijke klanten.