Airco installeren Zuthpen Airconditioning

Airco Eemnes? Neem afscheid van de zomerse hitte en ontspan binnenshuis in Eemnes! De expert airco oplossingen van Van Leeuwen Airconditioning staan klaar om uw binnenklimaat te transformeren met een koele en verfrissende omgeving. Dit alles dankzij onze vakkundige airco installatie en onderhoud, welke wordt ondersteund door jarenlange ervaring in koeltechniek. Ook zijn we volledig in orde met de benodigde certificeringen. Dit maakt ons tot een toonaangevende specialist die verstand heeft van praktische oplossingen om uw airco wensen op een professionele en veilige manier te realiseren. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn van harte welkom. 

Offerte aanvragen

airco Eemnes

Airco kopen en installeren in Eemnes - Airco Eemnes

Wilt u een nieuwe en efficiënte airco voor uw woning of kantoor? Heeft u een bepaald budget? Maakt u zich dan geen zorgen! Van Leeuwen Airconditioning adviseert u graag over de merken als Daikin, Mitsubishi, LG en Tosot. We kunnen u zeker helpen bij het kiezen van de beste optie. Maar Daikin is ons meest geprefereerde merk. Hoewel, de uiteindelijke keuze aan u is. Uiteindelijk wordt uw nieuwe airco veilig en accuraat bij u thuis in Eemnes afgeleverd.

Uiteraard verzorgen we ook het installatieproces bij u ter plaatse. Dit begint met het voorbereiden van de muur door obstakels te verwijderen of oude airco los te maken. Schroeven worden in de muur geboord, en uw airco wordt netjes op de muur gemonteerd. De buitenunit wordt met een montagebeugel aan het buitendak bevestigd. Alle draden en leidingen worden optimaal aangesloten voor een nauwkeurige werking en duurzaam gebruik.  

Airco onderhoud in Eemnes

Uw airco heeft bij regelmatig gebruik te maken met sterke slijtage. Daarom is airco onderhoud noodzakelijk om de levensduur te verlengen en de functionaliteit te optimaliseren. Maar maak u geen zorgen! Van Leeuwen Airconditioning heeft het voor u geregeld met onze speciale A tot Z diagnose. 

Hier leest u hoe:

  • Reinigen van de buitenunit;
  • Vuile filters wassen; 
  • Koelmiddel bijvullen; 
  • Gasdruk controleren;
  • Lekkage verhelpen;
  • Defecte leidingen en kabels repareren.  

Airco onderhoud hangt volledig af van uw gebruik. Bijv. als u een regelmatige gebruiker bent, dan is onderhoud na 1 jaar nodig. Anders na 2 jaar. 

Gecertificeerde airco specialist in Eemnes

Van Leeuwen Airconditioning is een STEK-erkend installateur, en tevens in het bezit van een F-gas certificering. Onze gehele werkwijze is dus professioneel, veilig en volgens de regels. 

Bel ons vandaag!

Dus bent u geïnteresseerd in onze airco installatie en onderhoud? Heeft u een offerte nodig? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

Offerte aanvragen

airco Eemnes

Vragen? Stuur een bericht

Wij werken met