Airco Baarn Airconditioning

Airco Baarn? Transformeer uw zomers met een koel en comfortabel klimaat, binnen in Baarn. Vakkundige airco installatie en onderhoud door Van Leeuwen Airconditioning is uw vertrouwde oplossing. U hoort het goed. We hebben immers jarenlange ervaring in het uitvoeren van complete airco's voor particuliere en zakelijke panden. Ook beschikken we over de nodige certificeringen. Dit maakt ons tot een toonaangevende specialist in het uitvoeren van uiteenlopende airco oplossingen. Geen wens is ons te groot. Voor meer referenties kunt u onze portfolio bekijken op de projectpagina. 

Offerte aanvragen

airco Baarn

Airco installatie in Baarn - Airco Baarn

Bent u op zoek naar een nieuwe airco? Heeft u een specifiek budget met gewenste eisen? Van Leeuwen Airconditioning kunt u adviseren over welke airco u kunt aanschaffen.  De merken zijn onder andere: Daikin, Mitsubishi, LG en Tosot. Uiteraard kunnen we u helpen bij het kiezen van de beste airco voor uw kantoor aan huis. Maar Daikin is ons meest geprefereerde merk. Na aankoop wordt uw airco veilig en accuraat bij u thuis in Baarn afgeleverd. 

Ja, we zorgen ook voor de installatie! Dit begint met de inspectie van uw pand en de muur wordt vrijgemaakt van obstakels. De schroeven worden in de muur geboord, en uiteindelijk wordt uw airco veilig gemonteerd. De buitenunit wordt door middel van een montagebeugel aan het buitendak bevestigd. Alle draden en leidingen worden optimaal aangesloten voor een nauwkeurige werking en een betrouwbaar gebruik.

Airco onderhoud in Baarn

Onderhoud is een belangrijke factor voor het verlengen van de levensduur en het verbeteren van de optimale functionaliteit van uw airco. Immers, de inwendige machinerie van uw airco, is bij dagelijks gebruik sterk aan slijtage onderhevig. Daarom is airco onderhoud noodzakelijk. Maakt u zich geen zorgen! Van Leeuwen Airconditioning neemt u deze zorg uit handen. We stellen een A tot Z diagnose van uw airco systeem. Hier leest u hoe:

  • Lekkages repareren;
  • Vuile filters wassen;
  • Controleren van gasdruk; 
  • Reinigen van buitenunit;
  • Koelmiddel bijvullen; 
  • Defecte leidingen en kabels repareren.  

Airco onderhoud hangt volledig af van uw gebruik. Bijv. als u een regelmatige gebruiker bent, dan is onderhoud na 1 jaar nodig. Anders na 2 jaar. 

Gecertificeerd airco specialist in Baarn

Van Leeuwen Airconditioning is STEK-erkend installateur, en tevens F-gas gecertificeerd. Onze gehele werkwijze is dan ook professioneel, veilig en volgens de regels van de Nederlandse regelgeving. 

Klaar voor airco installatie of onderhoud! 

Bent u geïnteresseerd in onze complete airco oplossingen? Heeft u een offerte nodig? Of wilt u meer informatie? Neem vandaag nog contact met ons op!

Offerte aanvragen

airco Baarn

Vragen? Stuur een bericht

Wij werken met